
Mad ud af huset
Min. 8 couverter
Pris 2 retter 245,- pr. couv.
Pris 3 retter 315,- pr. couv.
Sammensæt din menu efter frit valg.
Forret
Skøn marineret laks på crunchy salatbund m/ urtecreme
Marinerede tigerrejer m/ aioli
Bresaola på sprød salat m/ aioli & persille pesto
Lakseroulade m/ spinat & dilddressing
Lones Caesar salat m/ ristet serrano skinke, parmesan & hjemmelavede croutoner
Friskbagt brød og smør leveres til alle forretter.
Hovedret
Fyldt kyllingebryst m/ pesto og soltørrede tomater, salat, knuste kartofler & skøn BBQ-sauce
Italiensk inspireret porchetta m/ balsamico løg, kartofler og skysauce
Rosa stegt kalveculotte m/ årstidens grønt, ovnbagte kartofler og valgfri sauce
Oksemørbrad m/ honningbagte rodfrugter, salte kanariske kartofler og rødvinssauce
(Tillæg 30,- pr. couv.)
Kalveculotte stegt som vildt m/ hvide- og brunede kartofler, tyttebær, waldorfsalat & vildtsauce
Dessert
Créme Brûlée
Rabarbertrifli
Hjemmebagt brownie m/ karamelmousse og frisk frugt
Kokkens lækre cheesecake
Citron mousse
Kontakt os for ydereligere information på tlf. 21 72 91 38
Julefrokost
Min. 6 couverter
Pris pr. couv. 209,-
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Lakseroulade med spinat og flødeost, hertil dilddressig
Tarteletter med høns i asparges
Glaseret hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
Medisterpølse med surt og lun rødkål
Risalamande med kisebærsauce
Friskbagt brød & smør
Tilkøb
Grønkålssalat…………………………………………………………………………………15,-
Æg og rejer……………………………………………………………………………………25,-
Hjemmelavet æbleflæsk…………………………………………………………………25,-
Sennepssild…………………………………………………………………………………..25,-
Varmrøget lakserilette med friskbagt brød………………………………………..30,-
Pandestegt fiskefilet med remoulade & citron…………………………………..25,-
Rosastegt andebryst med rødkålssalat…………………………………………….40,-
Flæskesteg med sprøde svær, hjemmelavet rødkål & agurkesalat……….30,-
Kontakt os og sammensættet din egen menu
Tel: 2172 9138